Urusan insuran dan roadtax anda dalam masa 8 minit

Roadtax kereta dah tamat Tempoh? Tapi anda sibuk dan Nak renew dengan Pantas Dan Mudah?

Ya, anda telah sampai ke tempat yang betul untuk mencari khidmat memperbaharui Insuran dan roadtax yang murah dan berbaloi!

Adakah Anda Mempunyai Masalah berikut?

  • Terlalu Sibuk Sampai Tiada Masa Nak Renew Insuran dan Roadtax?
  • Anda Takut Curi time kerja untuk keluar Renew Insuran dan roadtax anda? “Nanti Di Tuduh Curi Tulang”.
  • Anda Memang Terlupa sampai hampir di saman?
  • Tidak tahan menunggu di pejabat urusan Insuran dan roadtax yang mengambil masa lebih 1 jam?
  • Bulan ini anda terlalu banyak DUIT NAK PAKAI untuk anak-anak dan belanja rumah. Kalau boleh nak berjimat sedikit untuk Roadtax dan Insuran?

Jangan Biarkan Perkara Ini Membelenggu, Anda Perlu Cari Penyelesaian Segera.

Bagaimana Roadtaxpantas.com Selesaikan Masalah anda?

merah

Super-Jimat Masa

Tak perlu lagi buang masa dan beratur lama di pejabat yang sesak. Biar kami uruskan semuan dalam masa yang singkat 100% Online. Jimat minyak kereta lagi

DELIVERY

Penghantaran Percuma 

Yup! Penghantaran percuma seluruh malaysia. Roadtax sampai terus ke rumah atau pejabat anda dalam masa 1-2 hari bekerja.

JIMAT

Jimat dengan Banding Harga

Perbandingan harga dari 4 syarikat insuran. Etiqa, Liberty, Pacific dan Kurnia. Kami pastikan anda akan dapat harga yang terbaik dengan manfaat yang paling maximum. Pasti berbaloi

SHIELD

Perlindungan Kereta Menyeluruh

Pilih dari Comprehensive atau Third party fire and theft mengikut keperluan terkini anda dan kondusi kereta anda.

CSERVICE

Layanan One-On-One

Segala permasalahan anda tentang insuran kenderaan anda bakal di jawab oleh team kami yang berpengalaman luas. Yer anda akan di layanan secara personal. Ini yang membuatkan kami unik kerana bagi kami kefahaman dan kepuasan anda adalah keutamaan kami.

SMS

SMS Reminder Percuma

Tak perlu lagi risau anda terlupa tarikh tamat tempoh roadtax & Insuran anda pada tahun berikutnya. Kami akan hantar reminder secara berkala kepada anda. Semuanya PERCUMA!

Dengan Kerjasama :

Siapa Roadtaxpantas?

Kepakaran kami adalah membantu pemilik-pemilik kenderaan yang sibuk dengan tugasan harian untuk memperbaharui Insuran kenderaan dan cukai jalan, supaya mereka akan sentiasa dilindungi jika berlaku sebarang masalah semasa memandu tanpa menganggu tugas harian. Servis yang ditawarkan amat mudah untuk berurusan dan pantas demi keselesaan anda. Dimana semua urusan adalah 100% atas talian. Kami faham mungkin ada yang memandang Insuran kenderaan dan cukai kenderaan adalah sangat leceh dimana urusan melibatkan proses yang rumit dan memakan masa yang lama walaubagaimanapun ia sangat penting. Kami ingin memastikan anda dan kenderaan kesayangan anda sentiasa dilindungi dan tanpa perlu anda bersusah payah. Roadtaxpantas.com adalah milik penuh Prinsip Mutiara (M) Sdn Bhd. Roadtaxpantas adalah platform online yang menghubungkan pihak insuran dan JPJ dengan anda. Beribu pejabat Insuran di Ipoh Perak tetapi roadtaxpantas.com sangat komitied untuk membantu anda tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia

4 langkah mudah Untuk Renew Dengan Kami

Langkah #1 - Tangkap gambar geran kereta anda (depan & Belakang) atau Polisi Insuran tahun sebelum.

Langkah #2 - Hantarkan gambar tadi terus ke Whatapps kami di 012-8227831 untuk pertanyaan harga

Langkah #3 - Maklumat yang anda sediakan kami proses di dalam sistem Insuran. Penerangan lanjut tentang maanfat Insuran dan proses pembayaran

Langkah #4 - Selepas proses pembayaran penghantaran pengeposan akan di buat pada hari yang sama. Roadtax dan Polisi Insuran akan sampai terus ke rumah anda.

Antara pendapat dari Pelanggan Kami.

Ratusan pelanggan yang kami bantu setiap bulan dan sambutan semakin positif kami terima. Ramai yang puas hati. Penangan Roadtaxpantas.com memudahkan lagi urusan mereka...Tak perlu tunggu lama & pastinya harga berbaloi.

Siapa patut gunakan servis Ini?

Teh Fatimah Omar Teh Fatimah Omar, Ipoh, Perak

Takut renew Insuran... Ini pertama kali saya renew dan insuran secara online. Takut jugak kalau roadtax tak sampai ke rumah, Maklumlah bayaran insuran dan roadtax besar an. Alhamdulillah roadtaxpantas 100% boleh dipercayai walaupun saya tak pandai sangat pasal insuran ni. satu hari dah sampai dan merak follow up betul & Layanan mesra dan penerangan yang baik. TQ roadtaxpantas.

Kapten Eddy Kapten Eddy, Sg Besi, KL

Remeh dan Terpaksa...Sebagai penjawat awam, masalah nak renew roadtax ni memang remeh gila, nak kene buat ofis hour kalau tak mana ada masa nak keluar time keje. Sebelum ni sampai  lari dari kerja jap nk renew, Tapi lepas dapat tahu roadtaxpantas.com boleh uruskan siap penghantaran memang saya biarkan roadtaxpantas uruskan semua. Memang pantas dan paling best perbandingan yang diberikan memang thorbaik!

Inilah 'Akibat' Mereka Gunakan Servis Renew Dari Kami...Semua Urusan 100% Online...Serius Pantas..

Siapa patut gunakan servis Ini?

  • Mereka yang Penting Kepantasan
  • Orang yang sibuk Bekerja
  • Mereka yang pentingkan Masa
  • Mereka yang pentingkan keselesaan

Berminat Untuk Dapatkan Harga Insuran Yang Terkini Secara Percuma?

100% selamat

100% percuma

100% respon pantas

Berminat Nak Renew Dengan Kami?

 whatsapp_logo1

Anda boleh buat pertanyaan harga secara terus kepada kami semudah dengan klik button di bawah :-

 

Taip : RP60

Hantar ke : 019-5727 831

Aturan pertanyaan harga akan dihantar ke telefon anda

 

 

 

Klik Disini Untuk Renew Sekarang!

FAQ

Jika perlu beli insuran, perlindungan yang terbaik?

Terdapat dua jenis insuran perlindungan bagi kenderaan anda comprehensive dan Third-party. Perlindungan yang terbaik adalah comprehensive yang melindungi kerugian bagi kenderaan anda ataupun kenderaan yang di-langgar oleh anda semasa kemalangan. Manakala Third party pula adalah perlindungan bagi kenderaan yang dilanggar oleh pihak anda.

Seringkali kami nasihatkan bagi pelanggan kami insuran comprehensive adalah satu kemestian. Namun terdapat juga beberapa faktor yang menyebabkan anda tidak layak untuk mengambil insuran comprehensive

Kalau ada saman boleh renew ke?

Di dalam pembaharuan cukai kenderaan (Roadtax) terdapat dua elemen penting yang pertama adalah Pihak insuran dan kedua Cukai kenderaan. Bagi memperbaharui insuran ia tidak terlibat dalam mana badan penguatkuasa (JPJ atau Polis) oleh itu tidak ada masalah dalam pembaharuan insuran walupun mempunyai saman.

Manakala bagi pembaharuan Roadtax pula jika terdapat saman anda perlu membayar saman terlebih dahulu sebelum dibenarkan untuk memperbaharui cukai kenderaan (Roadtax) anda atas sebab ia terlibat secara langsung dengan badan penguatkuasa tersebut.

Insuran takaful islamic ada?

Yer kami menyediakan inusran takaful dari “Etiqa takaful” tiada masalah bagi mereka yang mementingkan prinsip syariah. Anda tidak perlu membeli lebih daripada satu polisi atau pelan untuk melindungi harta anda.

Sekiranya anda memiliki lebih daripada satu polisi, anda hanya boleh membuat satu tuntutan jika sebarang kerugian atau kerosakan berlaku. Jumlah yang boleh dibayar akan disumbangkan oleh syarikat-syarikat insuran yang terlibat.

Kalau roadtax dah mati setahun nak buat camner?

Jika anda mempunyai masalah tidak renew roadtax setahun.Anda perlu menjalani pemeriksaan semula di puspakom bagi pemeriksaan semula kondisi kenderaan sama ada boleh digunakan di jalan raya atau tidak.Adalah lebih baik untuk memperbaharui insuran dan roadtax setiap tahun walaupun tidak digunakan kerana urusan puspakom mengambil masa yang agak lama dan proses yang agak leceh dan teknikal.

Roadtaxpantas.com

Di miliki oleh: Prinsip Mutiara (M) Sdn Bhd (194052-K)

73 Jalan Lapangan Terbang, Medan Gopeng 5, 31350, Ipoh, Perak

Web: www.roadtaxpantas.com    Email: prinsipmutiara@gmail.com